Taaramäe oma rattaklubist: vilju on juba olnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Margus Ansu

Täna Katjuša meeskonnaga lepingu allkirjastanud profirattur Rein Taaramäe korraldas ürituse pidulikuma sündmuse vormis seetõttu, et soovis tänada omanimelise rattaklubi toetajaid.

«Oleksin võinud ju ka Facebookis uue meeskonna nime teatavaks teha ja kõik, aga tahtsin tänada oma sponsoreid, kelle logod on siin seinal esindatud. Tehke palun palju pilte ja näidake õhtul televisioonis klippe,» muigas Taaramäe, kes asutas klubi mõne aasta eest. «Neli aastat on töö klubis käinud ja viljugi mõned olnud,» sõnas ta.

«Näiteks Martin Laasist on küpsenud korralik jalgrattur, kes on saanud jala ka profiklubide ukse vahele. Ta alustas eile oma esimest profisõitu stažöörina Team Marseille M13 meeskonna eest ja saab nende ridades kaasa teha kolm kuud. Ise alustasin ma kunagi samamoodi,» meenutas Taaramäe. «Lisaks pange kõrva taha teinegi nimi – Norman Vahtra on paljulubav noor talent, kes on Eestis võitnud juba nii mõnegi korraliku võidusõidu,» sõnas ta.

Tänavu kodumaisel Tour of Estonial võidutsenud Laas osaleb Prantsusmaal Poitou-Charentes’i velotuuril, mis algas eile ja lõpeb pühapäeval. Avaetapil sai Laas 106. koha, kaotades etapivõitjale 45 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles