Eelvõistlus kergitas Kanteri soosikute hulka

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: SCANPIX

Laupäeval Eesti aja järgi kell 14.50 tasub jätta muud toimetused kõrvale ja istuda teleri ette, sest Gerd Kanter hakkab siis püüdma oma järjekordset tiitlivõistluste medalit. Seekord oleks medalivõit eriline – läbi kogu hooaja on Kanter vaevelnud probleemide küüsis, kuid eilne eelvõistlus näitas, et vaatamata kõigel, on ta seegi kord üks suuri medalisoosikuid.

«Läbi hooaja on kõikumist olnud päris palju ja seis polnud sugugi lihtne,» tunnistas Kanter. «Kubemevigastus on end pidevalt tunda andnud. Valuaistingu peale tõmbub keha kangeks ja heitetehnika muutub. MMi-eelses viimases treeningulaagris hakkasid aga asjad liikuma tõusvas joones.»

Seda, et Pekingis on hoopis teistsugune Kanter, kui oleme sellel hooajal nägema harjunud, tõestas ta kohe eelvõistluse avakatsega, kui ketas lendas madalalt, ent maandus 64 meetri joone lähedale – tõsi, sektorist väljas. Teiseks katseks sai ta aga sihiku paika ja heitis 64.78. Päeva kolmas tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles