Sergei Zenjovi koduklubi jõudis Euroopa liiga põhiturniirile!

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (nr. 9) Qabala särgis.
Sergei Zenjov (nr. 9) Qabala särgis. Foto: FK Qabala/Facebook

Eesti jalgpallikoondislase Sergei Zenjovi koduklubi Qabala jõudis Euroopa liiga põhiturniirile, kui play-off’is alistati kahe mängu kokkuvõttes kreeklaste Ateena Panathinaikos.

Seeria avamäng oli Qabala koduareenil jäänud 0:0 viiki ning täna tehti Ateenas 2:2 viik. Qabala pääses edasi põhiturniirile tänu võõrsil löödud väravatele.

Qabala poolel lõi mõlemad väravad täna brasiillane Dodo (6. ja 60. minutil). Võõrustajate poolel olid täpsed Marcus Berg (35. minutil) ja Nano (78. minutil). Zenjov tegi Qabala ridades kaasa terve kohtumise.

Euroopa liiga alagrupiturniiril mängib tänavu seega kaks Eesti koondislast, kuna koht põhiturniiril on olemas ka koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubil FC Augsburgil. Nii Zenjovil kui ka Klavanil on karjääri varasemast perioodist olemas Euroopa liiga põhiturniiril mängimise kogemus. Klavan on varasemalt põhihooajal käinud väljakul AZ Alkmaari ridades, Zenjov aga Lvivi Karpatõ särgis.

Euroopa liiga alagruppide loosimine on kavas homme Monacos.

Vaata kõikide tänaste kohtumiste tulemusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles