Karl-Martin Rammo ja Anna Pohlak võistlevad nädalavahetusel Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Riina Ramst

Eeloleval nädalavahetusel, 28.-30. augustil peavad olümpiaklassid Laser Standard ja Laser Radial kõrvuti noorteklassidega Optimist, Zoom8, 29er ja Laser 4.7 kaunis Lohusalu sadamas maha „Tallinna Sadam Purjetamise Eesti meistrivõistluste sarja“ etapi – Tallinna Jahtklubi karikavõistlused.

Kokku võtab regatist osa koguni 200 purjetajat viiest riigist – Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Poolast. Purjetamishuvilistele on see hea võimalus näha koduvetel võistlemas hiljuti Eestile olümpiakoha toonud Karl-Martin Rammot ning Londoni olümpial osalenud Anna Pohlakut. Publik on oodatud Lohusalu sadamasse Eesti meistrivõistluste etapile tasuta kaasa elama kõigil kolmel võistluspäeval. Erilist põnevust tõotab pühapäev, mil alates kella 14st saab vaadata finaal- ja medalisõite Lohusalu sadama kailt ning proovida ka ise purjetamist.

Esimese fliidisõidu hoiatussignaal antakse reedel kell 15, laupäeval on fliidisõidud planeeritud algusega kell 12 ning pühapäeval algavad fliidisõidud kell 11 ning finaalsõidud kell 14. Võistlusseeria jooksul plaanitakse Laser klassides pidada 9 fliidisõitu ning Optimist, Zoom8 ja 29er klassides lisaks 2 finaalsõitu.

Tallinna Jahtklubi karikavõistlused korraldab Tallinna Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Võistlused avavad reedel kell 13 Lohusalu sadamas Tallinna Jahtklubi kommodoor ja Eesti Jahtklubide Liidu juhatuse liige Egon Mats ning Keila vallavalitsuse liige Age Leedo.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek ja Planestar.

Regati kodulehekülg: http://www.tjk.ee/?lang=et&page_id=124

Purjetamise Eesti Meistrivõistluste kodulehekülg: http://www.puri.ee/ejl-olumpiapurjetamise-eesti-mv/

Purjetamise Eesti Meistrivõistlused Facebook’is: https://www.facebook.com/pages/EJL-Purjetamise-Eesti-Meistriv%C3%B5istlused/1419404891704999

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles