Maailmameister Julia Beljajeva sukeldus ilumaailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva sukeldus ilumaailma
Julia Beljajeva sukeldus ilumaailma Foto: Erakogu

Eesti vehkleja ja maailmameister epeevehklemises, kaunis Julia Beljajeva otsustas end täiendada hoopis muus valdkonnas ning sukeldus ilumaailmasse.

Kuigi Julia Beljajeval on lõpetatud Tartu Tervishoiu kõrgkool, soovis ta juba sel ajal end täiendada ka ilu valdkonnas. Nii alustaski ta täna, 27.augustil oma õpinguid Iluravi Rahvusvahelises Erakoolis kosmeetiku erialal. Koolitus kestab pool aastat kuid lennukad tulevikuplaanid näevad ka edasiõppimist iluravi suunal. 

Julia kommenteeris Elu24-le, et on juba väiksest peale tundnud huvi ilumaailma vastu. "Lõpuks ometi sain võimaluse oma unistuse ellu viia. Tänane esimene tund tundus hästi huvitav ja aeg lausa lendas. Ootan põnevusega järgnevaid tunde."

Samas tõdes neiu, et sport ei ole kindlasti mitte jäänud tahaplaanile ning kindel siht on silme ees – Rio 2016. Kogu töö selle nimel käib! 

Tema tegemistega saab kursis olla Facebooki fännilehel.

Edu õpingutel ka Elu24 tiimi poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles