Barrichello kaebas Schumacheri peale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: SCANPIX

Rubens Barrichello teatas pärast Lõuna-Korea vormel-1 etapi kvalifikatsiooni, et endine meeskonnakaaslane Michael Schumacher takistas tema liikumist kiirel ringil.

Schumacher sai juhtunu tõttu hoiatuse, kuid siiski karistada ei saanud ning ta alustab ikkagi homset sõitu üheksandalt kohalt, Barrichello stardib kümnendast ruudust, kirjutab Eurosport.

«Arvan, et tehti õige otsus ja kui üle vaadata, siis Rubens ei olnudki oma kiirel ringil,» pahandas Mercedes GP boss Ross Brawn. «See valmistab pettumust, kui sõitja väidab, et ta oli kiirel ringil, kui tegelikult nii ei olnud. Arvan, et peaksime kvalifikatsioonis toimuvat paremini jälgima, kuna mõned piloodid üritavad tõusta stardirivis kõrgemale teistele karistusi välja kaubeldes.»

«Selleks, et teised sind austaks tuleb ka teisi austada. Meil on olnud varasemalt probleeme ja samas tuleb neid veel praegugi ette nagu näiteks Ungaris,» lisas Barrichello.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles