Bengals alistas Bearsi, Hunt sai mehiselt mänguaega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (99)
Margus Hunt (99) Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli meeskond Cincinnati Bengals alistas hooajaeelses kohtumises 21:10 Chicago Bearsi, taas teenis korralikult mänguaega oma koha eest meeskonnas võitlev Margus Hunt.

Statistikasse sai Hunt seekord kirja ühe palliga jooksnud vastase mahamurdmise. Eestlase saatus Bengalsis selgub uuel nädalal, sest neljapäeval kohtub Bengals viimases hooajaeelses kohtumises Indianapolis Coltsiga. Laupäevaks peavad meeskonnad aga esitama hooajaks 53-mehelise mängijate nimekirja, vigastuse tõttu hooaja ettevalmistust teistest hiljem alustanud Hundi koht selles pole veel kindel.

Eestlane parandas oma võimalusi valitute hulka mahtuda ekspertide hinnangul oluliselt eelmises hooajaeelses mängus Tampa Bay Buccaneersiga, kus tal õnnestus korra maha murda ka vastaste mängujuht. Kõik sõltub sellest, kas Bengals otsustab hooajale vastu minna nelja või viie äärekaitsjaga - esimesel juhul jääks Hunt valikus kardetavasti Michael Johnsoni, Carlos Dunlapi, Wallace Gilberry ja Will Clarke'i selja taha, teisel puhul pääseks eestlane aga meeskonna nimekirja. Bengalsi kaitseliini koordinaator Paul Guenther on siiski USA meedia vahendusel vihjanud, et näeb Hundis potentsiaali sellel aastal NFLis lõplikult läbi murda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles