Mario Balotelli on tundmatuseni muutunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Sel suvel tagasi AC Milani jalgpalliklubisse jõudnud Mario Balotelli on klubi tegevjuhi Adriano Galliani sõnul radikaalselt muutunud ning käitub igati eeskujulikult.

Oma temperamentse käitumise ning vempude poolest tuntud Balotelli mängis mullu Inglismaal Liverpooli klubis, kuid itaallase hooaeg ei kulgenud nii edukalt kui loodeti ning käesolevaks hooajaks laenas Liverpool Balotelli tema endisele koduklubile Milanile. Itaalia tiimi tegevjuht Adriano Galliani kinnitas, et ründeäss on klubis käitumas väga korralikult.

«Tal on erakordne suhtumine ja ta on radikaalselt muutunud. Ta on esimene, kes treeningkeskusesse tuleb, ja viimane, kes sealt lahkub,» kiitis Galliani Balotellit.

«Treener Sinisa Mihajlovic tahab sageli, et mängijad sööksid kell 8.30 hommikust ja ta on alati juba enne kella 8 kohal. Ilmselt on ta aru saanud, et see on tema viimane võimalus ja usun, et ta ei mängi seda maha,» lisas Galliani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles