Beckham hakkab laenulepingu alusel Inglismaa esiliigas mängima?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli esiliigaklubi Leicester City uus peatreener Sven Göran Eriksson soovib väidetavalt laenulepingu alusel klubisse tuua David Beckhami.

Ajakirja Sunday People andmetel soovib endine Inglismaa koondise peatreener Eriksson Beckhamit värvata siis, kui tal lõpeb hooaeg USA meistriliigaklubis Los Angeles Galaxy, vahendab Goal.com.

Viimasel kahel aastal on Beckham pärast USA meistriliiga hooaja lõppu laenulepingu alusel mänginud Itaalia klubis AC Milan.

Beckham oli vahepeal pikka aega Achilleuse kõõluse vigastuse tõttu väljakult eemal, et nüüd on ta taas mänguvormis. Väidetavalt pole LA Galaxy seetõttu Beckhami laenamisest eriti vaimustuses, kuna klubi juhtkond on pahane, et Beckham teise klubi ehk AC Milani eest mängides vigastada sai ja nii pikka aega pingil istuma pidi.

Kuigi Beckham on korduvalt öelnud, et ei soovi lojaalsusest endisele koduklubile Manchester Unitedile üheski teises Inglismaa klubis mängida, arvatakse, et võimalus taas Erikssoni käe all mängida võib Beckhami siiski Leicesteri meelitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles