Kahepaadil õnnestus eelviimane, kuid ebaõnnestus viimane sõit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kuslap (esiplaanil) ja Sten-Erik Anderson.
Kaur Kuslap (esiplaanil) ja Sten-Erik Anderson. Foto: Liis Treimann

Eesti paarisaeruline kahepaat koosseisus Kaur Kuslap ja Sten-Erik Anderson lõpetasid Prantsusmaal peetava sõudmise MMi 24. kohaga.

Neljapäeval ei õnnestunud eestlastel poolfinaali murda ja seejärel jätkati heitlust kohtadele 13.-24. Eilsetes sõitudes jagati nende positsioonide peale võistlema jäänud paatkonnad C- ja D-finaalidesse. Selles sõidus tegid eestlased enda tänavuse MMi vast parima esituse, kus ajaga 6.19,880 saavutati neljas koht. C-finaali pääsemisest jäi puudu 1,24 sekundit.

Tänases D-finaalis Kuslapi ja Andersoni sõit aga ebaõnnestus ning vastu tuli võtta sõidu viimane koht ja kokkuvõttes 24. positsioon.

«Eilne sõit tuli enam-vähem välja. Täna nad stardis koperdasid ja sinna see läks. Reedesest sõidust jäi kokkuvõttes ikkagi hea mulje ja usun, et nad on järgmisel aastal võimelised olümpiapileti eest heitlema,» sõnas koondise peatreener Matti Killing.

Käimasolevalt MMilt tagas olümpiapääsme 11 kahepaati. Kaks viimast pääset jagatakse välja järgmisel aastal 22.-25. maini Luzernis peetaval regatil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles