Sloveenia peatreener: austan Eesti koondist ja ootan keerulist mängu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Srečko Katanec
Srečko Katanec Foto: SCANPIX

Sloveenia jalgpallikoondise peatreener Srečko Katanec ütles tänasel pressikonverentsil, et homme Mariboris Eesti vastu peetav EM-valikmäng ilmselt kuigi vaatemänguline ei tule.

Eesti on Kataneci sõnul hea meeskond, kelle vastu pole seni mitte kellelgi kerge olnud. «Keegi pole nende vastu lihtsat võitu teeninud. Fännid peavad arvestama, et sellest ei tule kuigi vaatemänguline etendus. Austan Eesti koondist ning ootan keerulist kohtumist. Loodan, et fännid toetavad meid kuni viimase minutini,» rääkis 52-aastane juhendaja

Sloveenia treeneril puudub spetsiaalne plaan heas vormis oleva Konstantin Vassiljevi peatamiseks, kuigi tunnistas, et Eesti parimad mehed on tema jaoks tuttavad. «Teame, kes on Eesti kõige ohtlikumad mängijad ning minu meeskond on valmis neid peatama,» ütles ta. Kas viik oleks Sloveenia jaoks vastuvõetav tulemus? «Me lähme alati võitma. Ma pole kunagi saatnud väljakule meeskonda, kes läheks viigi peale mängima.»

Laupäeval Šveitsilt saadud 2:3 kaotus oli Kataneci sõnul küll valus, kuid mängul oli ka häid külgi. «Esimesed 75 minutit mängisime kõige paremat jalgpalli minu treeneriks oldud aja jooksul,» ütles ta.

Kaitsja Branko Ilić oli treeneriga samal meelt, et Eesti vastu pole kerget kohtumist oodata. «Oleme nendega varem korduvalt mänginud ning teame, et meid ootab ees raske vastane. Aasta eest Tallinnas me kaotasime, kuigi olime parem meeskond,» rääkis Ilić.

«Eesti on kaitses hea ning loodab kontrarünnakutele.» Viimati saadud kaotus Šveitsi vastu on Ilići sõnul nüüd unustatud. «Pärast mängu ei suutnud me magada ja rääkisime meeskonnaga asjad läbi. Unustasime selle mängu ja keskendume järgmistele. Hea, et Eestiga mäng nii ruttu tuleb, kuna saame kiirelt taas alagrupis kolmandaks tõusta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles