Võrkpalli karikavõistlustel selgusid loosipaarid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki kohtumine.
Pärnu võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki kohtumine. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna toimunud võrkpalli karikavõistluste loosi raames said oma vastased teada 10 mees- ja seitse naiskonda, kes alustavad teekonda 26. detsembril mängitava karikafinaali poole.

Eelmise hooaja karikafinalistid, kelleks meeste seas olid TTÜ ja Pärnu Võrkpalliklubi ning naistest TTÜ/Tradehouse ja Kohila Võrkpalliklubi, loositi tabeli erinevatele pooltele ning nemad alustavad mänge veerandfinaalidest.

Meeste tiitlikaitsja Pärnu Võrkpalliklubi jääb vastast ootama Selver Tallinna ja esiliigasse kuuluva Liider/Rae valla duellist. TTÜ meeskond kohtub veerandfinaalis kas Schenker liiga tšempioni Bigbank Tartu või Credit24 Rahvaliiga võitja Neemecoga. Pärnu tabelipoolel kohtuvad teises veerandfinaalis Järvamaa Võrkpalliklubi ja esiliiga võistkond Võrkpalliklubi Täht. Neljas poolfinalist selgub samuti meistri- ja esiliiga duellist, kus kohtuvad Rakvere Võrkpalliklubi ja TTÜ/Kiili.

Naiste karikavõistlustel pääses mullune hõbemedalist Kohila Võrkpalliklubi loosi tahtel otse poolfinaali, tiitlikaitsja TTÜ/Tradehouse kohtub veerandfinaalis lõppenud hooajal meistriliigas pronksmedalid võitnud Tartu/Ülikool Eedeniga. Paari võitja läheb nelja parema seas vastamisi kas Famila/Võru Võrkpalliklubi või Audentese SG/Noortekoondisega. Kohila vastane selgub Tallinna Ülikooli ja Credit24 Rahvaliiga naiskonna Mectus Tartu/TKSK duellist.

Karikavõitjad selguvad 26. detsembril möödunud hooajal meeste meistriliigas kõrgema koha saanud võistkonna kodusaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles