Pärnus avati Tallinna Sadam Eesti MV sarja noorte finaalregatt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noorsportlastele Tallinna Sadam Purjetamise Eesti meistrivõistluste viimaseks osavõistluseks oleva Pärnu Sügisregati avapäeval tuulevaikus ühtegi võistlussõitu läbi viia ei lubanud. Optimist, Zoom8 ja Laser 4.7 klassides võistlevad 133 purjetajat alustavad seega pingelist heitlust regati võidu ja meistritiitlite nimel homme.

Regatt avati täna lõuna ajal Pärnu Jahtklubis suviselt päikeselistes oludes. Võistlusele kogunenud Eesti ja Läti sportlasi tervitasid pidulikult Pärnu Jahtklubi kommodoor Jüri Sõber ja Eesti Jahtklubide Liidu peasekretär Ott Kallas.

Kahjuks aga oli tuule kiirus Pärnu lahel nullilähedane ning ka pärast mitmetunnist ootamist ei olnud tingimused muutunud, mistõttu tuli võtta vastu otsus, et merele täna ei suunduta. Fliidisõitudega tehakse algust homme, mil on oodata ka reipamaid tuuleolusid.

Laupäeval on fliidisõidud planeeritud algusega kell 12 ning pühapäeval fliidisõidud algusega kell 11 ja finaalsõidud algusega kell 14. Võistlusseeria jooksul plaanitakse kõigis klassides pidada kuni 9 fliidisõitu ja 2 finaalsõitu või 1 medalisõit.

Pärnu Sügisregati korraldab Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek ja Planestar.

Regati kodulehekülg

Purjetamise Eesti Meistrivõistluste kodulehekülg

Purjetamise Eesti Meistrivõistlused Facebook’is

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles