Kaljus tööd jätkav Terehhov: keegi kellegi peale vihane ei ole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. Nädalavahetusel sai lõplikult selgeks, et Nõmme Kalju jalgpalliklubi peatreenerina ei jätka tänavuse hooaja alguses sellesse ametisse asunud Sergei Terehhov. Eile kinnitas uudist pressiteate vahendusel ka Kalju meeskond. Mõlema poole kinnitusel otsustas Terehhov ise võtta viimase aja kehvade tulemuste eest vastutuse ja astus seetõttu tagasi.

«Eesti liigas pole me viis kohtumist järjest võidurõõmu tundnud. Arvasin, et minu taandumine on õige otsus ja aitab ehk meeskonnale uue tõuke anda. Viimase viie kohtumisega oleme teeninud vaid kaks punkti. Mul oli seega aeg peeglisse vaadata,» tõdes Terehhov eile Postimehega vesteldes.

Kalju jäi viimati 1:2 alla Premium-liigas viimasel kohal olevale Pärnu Linnameeskonnale. Tolles kohtumises jättis Terehhov kohtumise alguses pingile koondislased Ats Purje, Ken Kallaste ja Joel Lindpere. Kalju endise juhendaja sõnul soovis ta selles mängus anda põhimeestele puhkust ja lootis, et ka tavapärased vahetusmehed on võimelised võidu koju tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles