Kaks Eesti iluvõimlejat jõudis MMil 50 parema hulka

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Bogdanova.
Viktoria Bogdanova. Foto: Indrek Kask

Pühapäeval Stuttgartis lõppenud iluvõimlemise MM-võistlustel selgusid lisaks medalivõitjatele ka 15 individuaalvõimlejat ja 10 rühma, kes pääsevad otse Rio de Janeiro olümpiamängudele.

Eestit esindanud iluvõimlejad Viktoria ja Olga Bogdanova ning Carmel Kallemaa sooritasid oma võistlusharjutused ühtlaselt hästi ja ilma vahendikaotusteta ning saavutasid 114 võistleja hulgas vastavalt 43., 47. ja 58. koha. Need tulemused tagasid Eestile kaks kohta teisel olümpia kvalifikatsioonivõistlusel, mis toimub 22.-24. aprillil Rio de Janeiros, vahendab ERR Sport.

Lisaks individuaalvõistlusele selgitati ka parimad riigid võistkondlikus arvestus, kus eestlannad pälvisid 18. koha 34 osalenud riigi hulgas.

Võistluste kuningannaks oli venelanna Jana Kudrjavtseva, kes võitis mitmevõistluse MM-tiitli ja oli võidukas palli-, kurika- ja lindiharjutustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles