Hurt: kui ma lõpuni ei usuks, oleksin vales kohas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Norbert Hurt.
FC Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Premium liigas meeskonna kapteni Gert Kamsi neljanda lisaminuti väravast 2:1 Tartu Tammeka alistanud ja tabeliliidrina jätkava FC Flora peatreener Norbert Hurt lausus pärast magusat võitu, et uskus lõpuni hoolealuste võimesse paremus maksma panna.

«Kui ma lõpuni ei usuks, oleksin vales kohas,» muigas Hurt. «Aga kunagi ju ei tea, mis võib mängust tulla. Tammeka mängis kaitsvamalt kui senistes omavahelistes mängudes, võib-olla oli see meile väike üllatus.»

Kahvatu avapoolaja teinud florakaid kimbutas väsimus, sest alles teisipäeval alistati võõrsil 2:0 Nõmme Kalju ning Hurt tunnistas, et see mäng oli mitmel mehel veel jalgades. «Avapoolajal mängisime väga isutult. Probleem ei olnud häälestumises, aga mõni mees lihtsalt ei suutnud enam oma jalgu käima panna. Eks tegime poolajal riietusruumis ka selgeks, mida on vaja muuta,» lausus Hurt.

Teise poolaja alguses pidi mängu pooleli jätma Flora ründaja Albert Prosa, kelle asemele tuli Joonas Tamm. «Täpsemalt ei oska praegu veel öelda, aga hetkel loodame, et tal on lihtsalt lihasspasm,» ütles Hurt, kes andis puhkepäeva tänavu Flora keskväljal üheks põhitegijaks tõusnud Rauno Sappinenile. «Ta tegi ka koondisepausi ajal mehist tööd ja täna ei olnud varianti, et ta mängiks, ta lihtsalt enam ei jõudnud,» lausus Hurt 19-aastase poolkaitsja kohta.

Tammeka peatreener Indrek Koser oli pärast kaotust mõistagi löödud – seda enam, et nädala alguses jäädi samamoodi kodus hilisest väravast alla Pärnu Linnameeskonnale. «Ebameeldiv, jah,» nentis Koser. «Mängisime täna ainult kaitsest lähtuvalt, panustasime vasturünnakutele. Esimesel poolajal olid meil võib-olla jalad natuke värskemad. Nende esimene värav tuli täpselt sellest, mida kartsime, ja millest olime enne mängu rääkinud, aga kahjuks ei õnnestunud seda ära hoida,» iseloomustas Koser Maksim Gussevi tabamust 72. minutil. «Flora võitles lõpuni, au neile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles