Cancellara lahkub Saxo Bankist Luksemburgi meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabian Cancellara.
Fabian Cancellara. Foto: SCANPIX

Äsja aasta jalgratturiks tunnistatud šveitslane Fabian Cancellara siirdub suure tõenäosusega Saxo Bankist loodavasse Luksemburgi meeskonda, mille nimeks on Luksemburgi Pro Cycling Project.

Cancellarast olid huvitatud ka Team Sky ja BMC ning kõik kolm olid nõus tasuma Saxo Bankile lepingu katkestamise eest 3 miljonit eurot (ligi 47 miljonit krooni – toim.).

Näib, et puhkusel viibiva Cancellara valik on langenud Luksemburgi tiimi kasuks, kuhu siirdusid mitu meeskonnakaaslast Saxo Bankist eesotsas vendade Andy ja Fränk Schleckiga. Mänedžer Brian Nygaard keeldus teemat kommenteerimast.

Team Sky teatas aga, et Cancellara nende juures sõitma ei hakka ja BMC esindaja möönis, et kuigi nad tegid kopsaka pakkumise, on konkurentide rahakott paksem.

«Kõige tähtsam on olla koos inimestega, kellega end mugavalt tunnen,» on Cancellara öelnud. «Vajan oma mehaanikut ja treenerit. Vajan ideaalset keskkonda. Võõrastesse oludesse sattudes võin ühe aasta kaotada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles