Tiimikorraldusest keeldunud Verstappen: isa oleks mind vastasel juhul munadesse löönud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osalev noor Max Verstappen, kes kogus nädalavahetusel sõidetud Singapuri etapil kuulsust tiimikorraldusest keeldumisega, kommenteeris juhtunut ning viskas nalja, et tema endine vormel-1 sõitjast isa oleks teistsuguse stsenaariumi korral temaga karmilt käitunud.

Toro Rossi rooli keerav Verstappen oli Singapuri etapi lõppfaasis sõitmas kaheksandal kohal, kui meeskond palus tal mööda lasta värskemate rehvidega tiimikaaslane Carlos Sainz, kes oleks tiimi lootuste kohaselt võinud rünnata seitsmendal positsioonil sõitnud Sergio Perezt. Tänavu esimest hooaega F1 sarjas sõitev Verstappen keeldus aga kategooriliselt Toro Rosso korraldusest, vastates raadios tiimile lihtsalt: «Ei!»

Kui Verstappenilt hiljem küsiti, kas tema isa, endine F1 sõitja Jos Verstappen nõustus noormehe otsusega, vastas noor Max naljatledes nii: «Jah, ta ütles, et kui ma oleksin ta mööda lasknud, siis oleks ta mind munadesse löönud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles