Button kergitas saladuseloori: olen oma otsuse ära teinud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button (keskel).
Jenson Button (keskel). Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev Jenson Button tunnistas, et on oma tuleviku osas otsuse langetanud, kuid ei avalikustanud veel, mis selleks otsuseks on.

Eile asusid vormeliuudiseid vahendavad lehed usinalt kirjutama, et tänavuse hooaja eel McLareni meeskonnaga lepingu sõlminud kogenud Buttoniga uueks hooajaks enam kontrahti ei pikendata ning britt tõmbab karjäärile joone alla. 35-aastane Button tunnistas täna nädalavahetusel sõidetava Jaapani etapi eel, et tema on enda jaoks otsuse juba langetanud.

Väljaanne The Mirror uuris, kas Button on pärast otsuse langetamist sisemiselt rahulikum ning vormelisõitja vastas nii: «Täielikult.»

«Olen otsuse ära teinud, see on kõige tähtsam. On alati tore teha ametlikke avaldusi siis, kui saad seda teha kodusel GP-l,» lisas Button, vihjates ilmselt asjaolule, et tema naine Jessica on pärit Jaapanist ning seega on Suzuka ringrajal sõidetav etapp tema jaoks kui kodune võistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles