Skandaal Inglismaal: Chelseat võib arsti lahkumise järel oodata kulukas kohtulahing

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Carneiro.
Eva Carneiro. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpallimeeskond võib sattuda raskesse olukorda, kuna nende tiimi arst Eva Carneiro lahkus klubi juurest peatreeneri Jose Mourinho vihapurske tõttu. Väidetavalt on Carneiro konsulteerimas mitme kalli advokaadiga ja võib Inglismaa valitseva meistri kohtusse anda.

Aastaid Chelseas töötanud Carneiro ja peatreener Mourinho tüli lahvatas augusti alguses, kui Inglismaa liiga avavooru kohtumises Swansea vastu läks Carneiro väljakule ravima Eden Hazardi. Kuna reeglite järgi pidi Hazard seetõttu korraks väljaku kõrvale astuma, jäi Chelsea vastaste rünnaku tõrjumiseks vaid üheksakesi, sest juba varasemalt oli platsilt punase kaardi tõttu lahkunud väravavaht Thibaut Courtois.

Mourinho vihastas seetõttu Carneiro peale ning väidetavalt sõimas teda ka ropu väljendiga. Karistuseks teatas Chelsea peatreener, et arst ei pea klubist lahkuma, kuid edaspidi võib ta meeskonda aidata ainult treeningutel.

Nüüdseks on selgunud, et Carneiro ei olnud ilmselgelt Mourinho käitumisega samuti rahul, sest ta ei ilmunud eelmisel nädalal tööle ning on asunud konsulteerima advokaatidega, mis võib Chelseale tähendada kulukat kohtuprotsessi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles