Absurdne: Grosjean pidas Lotuse rahahädade tõttu pressikonverentsi vihma käes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean.
Romain Grosjean. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on endiselt keerulises olukorras Lotuse meeskond, kelle rahahädad on jõudnud otsaga ka Jaapanisse - nii pidi Romain Grosjean andma tänase pressikonverentsi vihma käes, sest meeskonda ei lubatud nende tavapärasse alasse.

BBC vahendas täna, et Lotuse tiimil on endiselt tasumata suur maksuvõlg ning kolmandat korda ootab neid selles asjus kohtuistung 28. septembril. Seni jätkab meeskond aga F1 sarjas osalemist, kuid täna sai Jaapanis halva üllatuse osaliseks nende sõitja Romain Grosjean, kes pidi andma pressikonverentsi õues vihma käes, sest tema tiimi ei lubatud meeskonna toimetusteks ette nähtud telki.

«On tore näha teiste tiimide külalislahkust, kui sul endal saab toit otsa ja teised meeskonnad avavad oma uksi,» andis Grosjean mõista, et raskes olukorras on Lotusele siiski abikäe ulatanud teised meeskonnad. «Loodetavasti leiavad kõik asjad lahendused ja kõige tähtsam on see, et meil on olemas kõik vajalik võidusõitmiseks,» lisas Grosjean.

Seni on Lotus pannud oma panused sellele, et raskustes tiimi ostab ära Renault ning sellega peaksid ka rahamured pisut leevendust saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles