Tiimikaaslane mässavast Verstappenist: talle meeldib paha poiss olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sainz Jr ja Max Verstappen.
Carlos Sainz Jr ja Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Toro Rosso meeskonnas sõitvad Carlos Sainz Jr ja Max Verstappen on väidetavalt endiselt sõbrad, kuigi nooruke Verstappen keeldus möödunud nädalavahetusel tiimi korraldusel Sainzi mööda laskmast. Hispaania sõitja 17-aastase meeskonnakaaslase peale viha ei pea ja tunnistas, et Verstappenile meeldib mässamine.

Toro Rosso andis viimati sõidetud Singapuri etapil Verstappenile korralduse, et ta laseks värskemate rehvidega tiimikaaslase mööda ja Sainz saaks sel juhul rünnata seitsmendal kohal sõitnud Sergio Perezt. 17-aastane F1 sarja debütant vastas tiimile eitavalt ja lõpetas sõidu ise kaheksandal kohal, Sainz oli tema selja taga üheksas.

Kuigi Verstappen keeldus meeskonna käsust, ei ole Sainz tiimikaaslase peale pahane. «Talle meeldib vist rohkem mängida sellise paha poisi rolli ja kuigi ma teadsin seda juba varem, siis nüüd on ta seda ka tõestanud,» rääkis Sainz, kes enda sõnul oma senist suhtumist ei muuda ja kavatseb ka edaspidi meeskonna käsklusi kuulda võtta.

«Minu suhtumine meeskonna osas ei muutu. Kui nad midagi käsevad, siis ma usaldan neid. Olen meeskonnamängija,» lisas Sainz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles