Bengalsi treener tribüünil istuvast Hundist: ta on keerulise olukorraga hästi hakkama saanud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ameerika jalgpalli (NFL) klubi Cincinnati Bengalsi mängija Margus Hunt on senise hooaja kahte esimest kohtumist pidanud jälgima tribüünilt, aga Bengalsi peatreener Marvin Lewis on eestlase käitumise ja tegutsemisega seni rahule jäänud.

Sarnaselt keskkaitsja positsioonil (defensive end) tegutsevale Hundile on ebameeldivas situatsioonis olnud ka äärekaitsja (defensive tackle) Brandon Thompson. Viimane peaks pühapäeal peetavas matšis Baltimore Ravensiga siiski uuesti meeskonna koosseisu saama, sest tema konkurent Pat Sims maadleb puusavigastusega.

Cincinnati ajaleht Enquirer küsis seega Lewiselt, kuidas Hunt ja Thompson olukorraga kohanenud on. «Nad on ennast heast küljest näidanud. Mõlemad on tihti varem kohale tulnud, lisaharjutusi teinud ja oma rolli kohta küsinud. Millal nad võivad platsile saada ja millest see tuleneda võiks? Mida nad peavad ise selleks tegema? See on just see, mida ma kuulda tahan. Mulle meeldib, kui minu hoolealused tahavad platsile saada ja mängida,» vastas Lewis.

Juhendaja lisas, et mänguaja garanteerib usaldus. «Treeningulaagri vältel tuleb terve püsida. Vahel on kõiges kinni ebaõnn. Margus taastus operatsioonist ja Brandon vigastas hüppeliigest. Kuna neid polnud laagris võimalik testida, siis pean usaldama seda, mida treeningutel ja senistes mängudes näinud olen. Nad peavad jätkama kõvasti ja hästi harjutamist. Nad peavad näitama meile asju, mis annaksid kindlust, et nad on mängu sekkumiseks igatpidi valmis,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles