Kalju tegi Florale väärt kingituse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju mängijad.
Nõmme Kalju mängijad. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel seitse vooru võiduta olnud Nõmme Kalju tegi tabeliliidrile FC Florale nädalavahetusel ilusa kingituse, kui mängis võõrsil 2:1 üle florakate peamise ohustaja FC Levadia. Nii on viis vooru enne hooaja lõppu Flora edu Levadia ees juba kuus punkti.

Tiitlipretendentidest tuli 31. voorus laupäeval esimesena väljakule Flora, kes mängis tänu nende tänavuse hooaja suurima väravaküti Rauno Sappineni tabamusele võõrsil 1:0 üle Viljandi Tuleviku.

Tänu võidule kerkis Flora tabelis 72 punkti peale ning seni 66 silma kogunud Levadia vajas liidri jätkuva surve all hoidmiseks koduplatsil võitu Nõmme Kalju üle. Kalju pakkuski levadialastele justkui kandikul võitu (kuna Infonet viigistas reedel Tartu Tammekaga, siis oli ka Kalju seis tabeli kolmandana muutunud kindlamaks) ja avapoolaja järel juhtiski Levadia sel nädalal kaitseväeteenistust alustava Ilja Antonovi tabamusest 1:0. Võimalusi eduseisu suurendada oli seejärel võõrustajatel mitmeid, pärast matši tekitas kõige rohkem kõneainet Tarmo Kingi võimalus, kus ta hakkas väravavahiga silmitsi olles palli liiga sättima ega jõudnudki lõpuks löögini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles