Piltuudis: närvesööv võit tõi ühele jalgpallifännile vägeva summa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romelu Lukaku (esiplaanil saltoga väravat tähistamas) tabamus tõi ühele kihlveosõbrale vägeva summa.
Romelu Lukaku (esiplaanil saltoga väravat tähistamas) tabamus tõi ühele kihlveosõbrale vägeva summa. Foto: SCANPIX

Evertoni jalgpallimeeskonna esmaspäevaõhtune 3:2 võit West Bromwich Albioni üle tõi ühele jalgpalli- ja kihlveosõbrale ilmselt peaaegu infarkti, aga lõpuks palju rõõmu.

William Hilli kihvleokontor jagas Twitteri kaudu sedelit, millel keegi oli pannud viis naela kuue kohtumise tulemusele. Mängija ennustas kõigi mängude võitjat ning ühtlasi seda, et kõikides kohtumistes löövad mõlemad meeskonnad vähemalt ühe värava.

Kuuest mängust viie ennustus oli juba täppi läinud ning viimasena peeti esmaspäeva õhtul West Bromi ja Evertoni kohtumine, kusjuures kodus mänginud West Brom asus mängu 2:0 juhtima. Evertonile tõid võidu Aruna Kone tabamus ja Romelu Lukaku kaks väravat, kusjuures belglase võidutabamus sündis alles 84. mänguminutil.

Kihlveokontor pakkus viimase kohtumise ajal mängijale ka võimalust pisut enam kui 4000 naela kohe välja võtta, kuid mängija keeldus ning see tasus end ära, sest viiest mängu pandud naelast sai lõpuks 45 865 naela ja viis penni ehk ümberarvutatult ligi 62 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles