Eestile värava löönud tippjalgpallur rammis purjuspäi Ferrariga bussipeatust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Caceres.
Martin Caceres. Foto: SCANPIX

Itaalia valitseva jalgpallimeistri ja eelmise hooaja Meistrite liiga finalisti Torino Juventuse ridadesse kuuluv Martin Caceres sõitis esmaspäeva ööl oma Ferrariga Torinos otsa bussipeatuse ooteputkale, olles ise alkoholijoobes. Juventus otsustas 28-aastase kaitsja esindusmeeskonnast ajutiselt kõrvaldada ja määras talle ka rahatrahvi, kirjutab BBC.

Politsei karistas Cacerest 1000 euro suuruse trahviga ning võttis talt juhiloa, lisaks arestiti kuueks kuuks tema Ferrari. Caceres sattus Torinos liiklusõnnetusse ka kaks aastat tagasi, kui rammis metroopeatuse sissepääsu. Mullu tegi ta aga avarii kodumaa pealinnas Montevideos.

Uruguaylane liitus Juventusega 2012. aastal ning on nende ridades tulnud viimasel neljal hooajal Itaalia meistriks. Kokku on ta nende eest pidanud 80 mängu ja löönud kuus väravat. Uruguay koondises on Caceres mänginud 64 korda ja löönud ühe värava, mis sündis 2011. aasta juunis Riveras peetud maavõistluses Eesti koondisega.

Juventuse jaoks tulid Cacerese rumal tegu ja karistus väga halval ajal, sest vigastuste tõttu on meeskonna ridadest praegu niigi eemal põhimehed Sami Khedira, Claudio Marchisio, Stephan Lichtsteiner ja Mario Mandzukic. Täna õhtul kohtutakse Meistrite liiga alagrupiturniiri teises mängus kodus Sevillaga, avamängus alistas Juventus võõrsil 2:1 Manchester City. Koduliigas on tiitlikaitsja aga alustanud väga kehvalt, sest kuuest mängust on võidetud vaid üks ning viie punktiga ollakse tabelis alles 15. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles