Meeleolukas video: mis on discgolf?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Discgolf.
Discgolf. Foto: Ekraanitõmmis

Discgolf on spordiala, mille harrastajate kasv on olnud meeletu. Hinnanguliselt on Eestis kuskil 8000-10000 harrastajat ja möödunud suvi näitas, et ka suuremad võistlused registreeritakse täis väga vähese ajaga, millest võib järeldada seda, et ka neid mängijaid on omajagu, kes ka võistelda soovivad. Kas discgolfist võib välja kujuneda eestlaste seas ala, mida saame pidama hakata rahvusspordiks, seda näitab aeg, aga mängu iseloomu arvestades võiks see nii olla.

«Discgolf on meie kõigi jaoks erineva tähendusega. See on mäng, mida me kõik armastame, millest me rõõmu tunneme. See on tegevus, mis hoiab meid vormis nii mentaalselt kui ka füüsiliselt. Ala, kus me saame veeta aega kaunis looduses, värskes õhus koos enda sõpradega. Sport, mis kujuneb andekate jaoks igapäevatööks. Discgolf on elustiil!» rääkis enda harrastusest Rainer Kala.

Alljärgnev video peaks lühidalt kokku võtma selle, mis see discgolf selle ala harrastajate jaoks on:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles