Tugeva teise poolaja teinud Viimsi alistas Tapa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Käsipalli Eesti meeste meistriliiga neljanda vooru viimases kohtumises sai HC Viimsi/Tööriistamarket kodus 32:23 (13:10) jagu SK Tapast.

Tasavägiselt kulgenud avapoolaja võitis Viimsi kolme tabamusega, kuid tegi teise pooltunni alguses 6:2 vahespurdi, millega läks juhtima 19:12 ning rohkem tagasi ei vaadanud. Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rail Ageni 8 ja Robin Oberg 5 ning kaotajatel Martin Adamson 7 ja Ailar Puhasmets 4 tabamusega.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen tunnistas, et meeskonna vorm veel kõige parem ei ole. «Saime mängu hästi käima ja juhtisime 3:0, kuid siis vajusime ära. Eks me pisut alahindasime vastast ning ka vorm pole veel kõige parem. Teisel poolajal Tapa noored väsisid ja meie kogemused pääsesid maksvusele. Viskasime nad üle,» rääkis Pinnonen.

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann jäi kaotusest hoolimata mänguga rahule. «Esimesel poolajal hoidsime joonisest kinni. Mängisime pikka rünnakut, liikusime palju ja nõelasime vastast. Pärast vaheaega väsisime, tegime vigu ning vastane lõikas palle vahelt ära, mille pealt teenis kiirrünnakuid. Samuti lõhkus nende 5-1 kaitse meid, mida hakkasime kartma. Klassivahe oli olemas, aga meie üldine mängupilt jättis meeldiva mulje,» tunnistas Koppelmann.

Tabeliseis: Viljandi HC 8 (4-st mängust), Põlva Serviti 6 (4), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 4 (3), HC Viimsi/Tööriistamarket 4 (3), Aruküla SK 1 (3), Audentes SK 1 (4), SK Tapa 0 (3) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles