Sergio Agüero lõi viis väravat ja City teenis suure võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pakkus täna väravatesaju Manchester City mängumees Sergio Agüero, kelle arvele kanti viis tabamust.

City võõrustas kodus tabeli viimaste hulka kuuluvat Newcastle Unitedit ning külalised pääsesid kohtumist 18. minutil juhtima, kui täpne oli Aleksandar Mitrovic. Manchesteri meeskond suutis viigivärava lüüa alles 42. minutil ning see kanti just Agüero kontole.

Seisuga 1:1 lõppenud poolaja järel enam ManCity aga tagasi ei vaadanud. Esmalt skooris Agüero 49. ja 50. minutil, seejärel tõi 53. minutil juba skoori 4:1 tabloole meeskonna sellesuvine ost Kevin de Bruyne. Argentina päritolu Agüero ei olnud aga oma väravatesajuga veel lõpetanud ja lõi Newcastle'ile veel kaks tabamust vastavalt 60. ja 62. minutil. Mäng lõppes seisuga 6:1.

City kerkis hetkel 18 punktiga tabeli liidriks, nende lähim jälitaja linnarivaal Manchester United on vaid kahe punkti kaugusel ning kohtub homme 13 silmaga kuuendal tabelireal oleva Arsenaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles