Augsburgile väärtuslik viigipunkt, Klavan taas väljakul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Leverkuseni Bayeri väravavaht Bernd Leno ei suutnud puhtaks lüüa kaasmängija tagasisöötu ja tema puutest läks pall hoopis väravasse.
Pettunud Leverkuseni Bayeri väravavaht Bernd Leno ei suutnud puhtaks lüüa kaasmängija tagasisöötu ja tema puutest läks pall hoopis väravasse. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis täna punktilisa Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg, kes viigistas võõrsil 1:1 Meistrite liigas mängiva Leverkuseni Bayeriga.

Augsburg asus kohtumist 12. minutil juhtima, kui omavärava sai kirja Leverkuseni väravavaht Bernd Leno. Viigini jõudis kodumeeskond 39. minutil, kui tabamuse sai kirja Karim Bellarabi.

Augsburgi ridades tegi taaskord terve kohtumise kaasa ka Klavan, kes sai neljapäeval toimunud Euroopa liiga kohtumises puhkust.

Augsburg on nüüd kaheksa kohtumisega kogunud viis punkti, mis annab 18 meeskonna konkurentsis 16. koha. Leverkuseni Bayer on 13 silmaga tabelis seitsmes. Esikohta hoiab Müncheni Bayern 24 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles