Kokaks õppiv Kaur Kivistik küpsetab toetajatele maitsva koogi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kivistik.
Kaur Kivistik. Foto: SCANPIX

Takistusjooksja Kaur Kivistik, kes võitis sel suvel üliõpilaste maailmameistrivõistlustel ehk universiaadil Eesti kõigi aegade teise tulemusega 8.32,23 hõbemedali ning sai Pekingis kergejõustiku MMil 34. koha, käivitas koostöös Stardipaigaga projekti, milles vajab heade spordisõprade abi Ameerika Ühendriikide laagri jaoks.  

Stardipaik.ee on ühisrahastusplatvorm spordi edendamiseks, kus kõigil on võimalik toetada Eesti sportlaseid või meeskondi erinevate projektide elluviimiseks. Kivistik vajab käima lükanud projektiga toetust Ameerika laagri tarvis, mis on suureks alustalaks järgmise aasta tiitlivõistlusteks - eelkõige juulis Amsterdamis Euroopa meistrivõistlustel ja augusts Rio olümpiamängudel.

Seekordne treeninglaager kulmineerib sealsete kõrgetasemeliste võistlustega aprillis ja mais. Kogu eelarve on umbes 10 000 eurot. Kuna eelarve on pika laagri kohta päris suur, siis pöördub Kaur Kivistik kaasmaalaste poole, et täita sellest oluline osa. Stardipaik.ee kaudu kogutud toetust kasutaks ta eelkõige lennupiletite soetamiseks (900 EUR), sealsete spordibaaside kasutamiseks (750 EUR). Samuti kulub raha veel võistlusreisidel, massaaži ja elamise juures.

Kaur Kivistikku saab toetada alates 5 eurost. Toetuste eest on ette nähtud ka auhinnad. Näiteks 300 eurose panuse eest on Kivistik valmis küpsetama heale toetajale maitsva koogi. Tartu Kutsehariduskeskuse koka erialal õppiv Kivistik ei pelga seda üldse. «Õpin hetkel teisel kursusel ja koogi tegemist tuleb ette nii koolis praktikal kui ka kodus. Seega ei ole probleemi eduka projekti lõppedes mõned maitsvad koogid küpsetada. See on minu suur hobi ja köögis tunnen ennast peaaegu sama hästi kui staadionil naelikud jalas higi valamas,» lausus Kivistik Jooksuportaalile

Kivistikku saab toetada vajutades siia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles