Video: Belgradi klubi tegi «Beebi-Shaqile» omapärase üllatuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofoklis Schortsanitis koos pojaga 2014. aastal Tel Avivi Maccabi särgis.
Sofoklis Schortsanitis koos pojaga 2014. aastal Tel Avivi Maccabi särgis. Foto: SCANPIX

Suure keha tõttu USA legendaarse keskmängija Shaquille O'Nealiga sarnanev ja seetõttu «Beebi-Shaqiks» hüütav Kreeka korvpallur Sofoklis Schortsanitis hakkab sel hooajal korvpalli mängima Euroliiga klubis Belgradi Crvena Zvezda.

206 cm pikkuse kasvu juures erinevatel andmetel 150-160 kg kaaluvale Schortsanitisele tähendab Belgradi kolimine elus uut etappi ja seega otsustasid Crvena Zvezda juhtkond ja fännid mürakat omapärasel moel tervitada.

Kui Schortsanitis Belgradi lennujaama jõudis, tervitasid teda Crvena Zvezda mänedžer, pressišeff ja paar kaamerat. Edasi läks teekond aga huvitavamaks - Schortsanitist klubi treeningkeskusesse viinud auto läks katki ja nii pandi keskmängija istuma vananevasse linnaliinibussi. Ühel hetkel paljastasid justkui tavalised inimesed oma tõelise pale ja võtsid Crvena Zvezda fännidena laulujoru üles ning korraldasid Schortsanitisele niiviisi uhke vastuvõtu.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles