Alar Varrak: olime juba paremad kui Nymburki vastu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo.
Kalev/Cramo. Foto: Kristjan Teedema

Eesti korvpallimeistrivõistluste avamängus teenis Kalev/Cramo kindla võidu, kui võõrsil alistati 81:73 Tartu Rock. Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul oli Kalev juba etemas hoos kui eelmise nädala lõpus, kui Ühisliiga avamängus jäädi kindlalt alla Tšehhi klubile Nymburk.

«Kindlasti toimisid asjad paremini kui Tšehhis, aga Nymburk ongi koosseisu poolest Rockist pisut kõvem. Aga saime selle võidu ilma Gregor Arbetita ja sisuliselt ka ilma (Rain) Veidemani ja (Rolands) Freimaniseta, kes oli kahvatu. Olime agressiivsemad ja võitsime lauavõitluse (45:30 – A.K.) üpris kindlalt. Seekord olime üle, aga see ei tähenda, et järgmine kord teistpidi olla ei võiks.»

Sealjuures oli Kalevi eeltöö minimaalne. «Kogu ettevalmistus kestis 15 minutit. Esmaspäeva õhtul jõudsime tagasi Ühisliiga mängult Nymburkiga, teisipäeval tegelesime oma vigadega ja täna hommikul oli pisut aega Rockist rääkida,» ütles Varrak.

Järgmisena mängib Kalev taas Ühisliigas, kui pühapäeval sõidetakse külla Saraatovi Avtodorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles