Täht: pallid, mis teiste vastu jäävad maha, Prantsusmaa vastu ei jää

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Prantsusmaa.
Eesti - Prantsusmaa. Foto: Tairo Lutter

Võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht tunnistas, et Prantsusmaa vastu mängimine on teine tera kui muidu harjunud ollakse. EM-finaalturniiril sai Eesti täna prantslastelt 1:3 kaotuse.

«Tulemus natuke parem, aga oleks võinud ühe geimi veel ära võtta ja viies oleks juba olnud loterii,» rääkis Täht. «Ikka oli tunda, et Prantsusmaa oli vastas. Pallid, mis teiste võistkondade vastu maha jääks, need siin ei jää. Sain seda omal nahal tunda,» lisas nurgaründaja. «Panin ühe geimi lõpus enda meelest päris hea rünnaku ning vaatasin, et teisel pool sai keegi palliga vastu nägu, aga ikka toodi see pall üles.»

Täht tõdes, et serv aitas Eestil täna mängus püsida. «Ja ka üldmäng oli meil väga hea,» lisas ta. «Rünnakul oleks saanud paremini, aga eks nad tundusid ka päris üleolevad ja seetõttu eks ikka tahad siis kõige paremaid lööke näidata.»

Eesti ja Horvaatia mängivad homme kell 16. See mäng selgitab suure tõenäosusega ka alagrupi kolmanda edasipääseja. Seda juhul, kui täna saavad itaallased horvaatidest jagu. Siis on Eestil ja Horvaatial mõlemal kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles