Robert Täht: mängus Horvaatiaga läheb põnevaks!

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht.
Robert Täht. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondislased Robert Täht ja Ardo Kreek sõnasid EM-finaalturniiri tänase otsustava Horvaatia mängu kohta, et suur tahe võita on mõlemal meeskonnal.

«Horvaadid samamoodi on kaks mängu pidanud tugevate Prantsusmaa ja Itaaliaga ja eks nad Eesti vastu tulevad samuti võitma. See on neil peaeesmärk ja samamoodi on meil. Läheb põnevaks, ma arvan,» sõnas nurgaründaja.

Temporündaja Ardo Kreek lisas, et Horvaatia vastu minnakse positiivsete emotsioonidega. «Geim on käes ja see annab kindlasti natuke enesekindlust juurde,» tõi Kreek välja eile Prantsusmaa vastu võidetud kolmanda geimi.

«Loodan, et väga palju ei väsitanud ennast ja jätkub piisavalt jõudu. Kaks väga tugevat vastast on all ja loodame, et Horvaatia on natuke lihtsam vastane ja suudame ilusat mängu näidata kolmandal päeval ka,» lisas Kreek.

Eesti ja Horvaatia mängivad täna kell 16. See mäng selgitab ka B-alagrupi kolmanda edasipääseja. Grupi esikohale mängivad Prantsusmaa ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles