16-aastane rallitalent kihutas Saaremaal esikümnesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Martin Volver
Karl Martin Volver Foto: Remo Kuningas

Nädalavahetusel toimunud  Eesti ralli meistrivõistluste 6. etapp Saarema Rally 2015 on lõppenud edukalt ka ühele Eesti nooremale rallisportlasele Karl Martin Volverile, kes koos kaardilugeja Margus Jõerannaga võitsid klassis EMV4 2WD 2000 esikoha ja sõitsid välja absoluutarvestuse kõrge 9. koha. Kokku oli stardis 146 ekipaazi.

Sündmusele lisab kindlasti kaalu ka asjaolu, et Saaremaa ralli on üks Eesti raskemaid ja osavõtjaterohkemaid rallisid. Eesti rallimaastiku noorim sõitja, 16-aastane Karl Martin Volver kinnitas pärast võistluse lõppu, et on tulemusega ülimalt rahul.

«Olen väga õnnelik, et suutsime  Saaremaa ralli lõpetada kohe esimesel korral hea tulemusega. Ja kindlasti täname oma meeskonda, toetajaid, fänne ja kaasaelajaid ning kaasvõistlejaid,  kes kõik andsid oma panuse sellise hea tulemuse saavutamiseks. Olen tõesti väga õnnelik,» rääkis ta pärast võistlust.

Esialgsetel andmetel saavutasid Karl Martin Volver ja Margus Jõerand ralli Eesti meistrivõistlustel kokkuvõttes klassis EMV 4 2WD 2000 meistritiitli ja absoluutarvestuse ülikõrge teise koha.

See oli noorele Valgamaalt pärit Tõrva rallimehele esimene tõsine hooaeg rallispordi Baltimaade tuntumas meeskonnas ASRT.

Kuigi plaanitud rallivõistlused on noorel rallimehel selleks hooajaks läbi, tehti talle Läti autospordiliidu LAF esimehe Janis Krastinsi ja ASRT Rally Team juhi Ainars Igavensi poolt ettepanek osaleda eeloleval nädalavahetusel  toimuval Rally Latvijal, mille põhikulud katavad kutsujad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles