Putinit rünnanud Hamilton jagas selgitusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin (vasakul) lahkumas poodiumilt, kus Lewis Hamilton (keskel, seljaga) šampanjat pritsib.
Vladimir Putin (vasakul) lahkumas poodiumilt, kus Lewis Hamilton (keskel, seljaga) šampanjat pritsib. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Venemaal Sotšis sõidetud F1 sarja etapp kütab endiselt kirgi, mille keskmes on Venemaa president Vladimir Putin ning etapi võitnud Lewis Hamilton. Nimelt kastis Briti sõitja piltide järgi Putini šampanjaga üle, kuigi Hamilton ise on seda viimastes sõnavõttudes eitanud.

Sotši etapi autasustamisel kõrgeimale poodiumikohale kerkinud Hamiltoni tuli õnnitlema Putin, kes ei jõudnud aga võitjate juurest lahkuda enne, kui avati võidušampanjad. Internetis kiirelt levima hakanud piltide järgi pritsis Hamilton Putini joogiga üle ning see tekitas rohkelt reaktsioone selle kohta, kas Venemaa president mingil moel ka kuulsat vormelipilooti sanktsioneerima hakkab.

Hamilton ise viskas aga juhtunu üle nalja ja teatas, et ta ei pritsinudki Putinit üldse šampanjaga. «Ma tegelikult ei teinud seda, ma päriselt ei pritsinud teda,» selgitas Hamilton eile õhtul Sky Sportsi telekanalile antud intervjuus. 

«Arvan, et sellest hetkest on lihtsalt veider pilt, aga tegelikult ma ei pritsinud teda. Ma kindlasti ei taha, et selle tõttu midagi juhtuks,» naeris Hamilton, vihjates naljadele, et Putin tema suhtes karmid meetmed kasutusele peaks võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles