Vigastustega hädas NBA klubi palkas kunagise Makedoonia koondise liidri

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bo McCalebb (paremal).
Bo McCalebb (paremal). Foto: SAMUEL KUBANI/AFP

Korvpalliliiga NBA klubi New Orleans Pelicans on viimastel päevadel oma ridadesse lisanud kolm pallurit, kellest üks on ka 2011. aastal Makedoonia koondise EMi poolfinaali vedanud kodustatud ameeriklane Bo McCalebb.

30-aastane ja 183 cm pikkune McCalebb mängis viimati Müncheni Bayernis, aga seal jäi tema hooaeg vigastuse tõttu pooleli. Parimad aastad veetis ta Siena Montepaschis ja Istanbuli Fenerbahces. McCalebbi leping Pelicansiga pole täielikult garanteeritud ja seetõttu pole tema meeskonda pääsemine siiski kindel.

Lisaks täiendas Pelicans ridu 175 cm pikkuse kunagise pealtpanekutšempioni Nate Robinsoni ja sloveenist tsentri Mirza Begiciga.

Pelicansi kaks ülejäänud keskmängijat Ömer Asik ja Alexis Ajinca on praegu vigastustega audis, tagaliinis hoitakse senise põhimängujuhi Jrue Holiday mängukoormust esialgu 10-15 minuti peal, sest 2014. aastal väsimusmurru tõttu opereeritud parem jalg ei kannata veel suuri minuteid. Eile venitas reielihast ääremängija Luke Babbitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles