Andres Sõber: mis teha, Kalev mängis täna lihtsalt paremini

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel aastal Eesti korvpalli karikavõistlustel finaali jõudnud Rakvere Tarvas langes sel korral välja juba veerandfinaalis, kui Rapla spordihallis peetud mängus kaotati 71:84 kahe hooaja vahel oluliselt tugevnenud TLÜ/Kalevile.

Tarva peatreener Andres Sõber ütles pärast kohtumist Basket.ee-le, et täna olid tema hoolealused lihtsalt kehvemad kui vastased. «Pole mõtet keerutada: Kalev mängis täna paremini, mis teha. Esimesel poolajal korraks juhtisime neljaga, aga siis läks tagant ära ja olime üsna selges kaotusseisus. Kalevil on head tüübid, seega oli taoline asjade käik minu jaoks arusaadav, ei midagi üllatavat. Eks katsume siit paremini edasi minna,» sõnas ta.

TLÜ/Kalevi juhendaja Kalle Klandorf: «Tundub, et meie mäng oli meeskondlikum. Ka oli meie pink täna pikem kui Tarval. Leidsime ka Johnny (Berhanemeskel – toim.) näol liidri, samas olid kõik täna head. Eriti heameel on aga Henry Aimre üle, kes oli kümme päeva viirushaigusega pikali maas, aga suutis täna Tarva tsentri Radomir Marojevici mänguisu miinimumini viia.»

Poolfinaalis läheb TLÜ/Kalev vastamisi BC Kalev/Cramoga, teine paar on Tartu Ülikool/Rock ja TTÜ

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles