Sligo ja Puri kaotasid, kuid püsivad veel pinnal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (keskel) Eesti koondise eilses trennis Lilleküla staadionil.
Sander Puri (keskel) Eesti koondise eilses trennis Lilleküla staadionil. Foto: Mihkel Maripuu

Iirimaa jalgpalli kõrgliigas väljalangemisheitlust pidav Sligo Rovers pidi vastu võtma kaotuse, kuid edestab veel napilt konkurente. 

Sander Puri sai kirja täismängu, kui tema koduklubi jäi 2:0 alla tabelis viiendal kohal paiknevale Bohemiansile, kuid tänu selja taha jäävate meeskondade kaotustele, püsib Rovers veel napilt väljalangemistsoonist väljas. Nii Drogheda United kui Limerick ei suutnud samuti selles voorus vastastelt punkte korjata, mis tähendab, et liigatabelis asub eestlase tööandja kümnendal kohal, edastades vaid väravate vahega Droghedat ja kahe punktiga Limericku, vahendas Soccernet.ee.

Iirimaa kõrgliigas on järgi veel kaks vooru, mille järel selgub üks kindel väljalangeja ja teine, kes astub vastu esiliiga hõbedale. Sligo jaoks saab olema viimane voor eriti oluline, sest mängitakse just nimelt Drogheda Unitediga, kellega hetkel püsitakse võrdsetel punktidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles