Jaan Puidet siirdub Rootsi meistriliigasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Puidet.
Jaan Puidet. Foto: Tairo Lutter

Hooaega TTÜ korvpalliklubi ridades alustanud tagamängija Jaan Puidet siirdub leiba teenima Rootsi meistrisarja KFUM Jämtland Basketisse. 23-aastase mängija jaoks on tegu esimese välisklubiga.

Nädalavahetusel mängis Puidet veel TTÜ eest karikasarja veerandfinaalis Tamsalu Los Toros/C-Toweri vastu ning aitas meeskonna teist aastat järjest poolfinaali. Raplas võidetud mängus tõi Puidet 36 minutiga 7 punkti, võttis 6 lapaualli ja andis 7 resultatiivset söötu.

«Täna tuli Rootsist loa taotlus ning luba läks ka sinnapoole teele,» sõnas Eesti meistriliiga tegevjuhi kt Anneliis Annus.

Jämtlandi klubi paikneb nelja vooru järel Rootsi liigas 11 klubi konkurentsis eelviimasel ehk kümnendal kohal. Seni on neil kirjas üks võit.

Jämtlandi rivistuses on tänase seisuga leegionäridena kaks ameeriklast ja üks horvaat. Corin Henry on toonud keskmiselt parimana 22,3 ning Dino Cinac 20,3 punkti. Vilets on aga seis meeskonnal korvisöötude osas - vaid 11,8 keskmiselt mängus, mis on ilmselgelt kesine number.

Neljapäeval kohtub Jämtland liigamängus võõrsil Borasiga, kel seni kirjas kolm võitu ja ei ainsatki kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles