Märtini endine konkurent kihutab järjekordse MM-tiitli suunas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg (paremal)
Petter Solberg (paremal) Foto: SCANPIX

Rallikrossi MM-sarja eelviimasel etapil Itaalias Fraciacortas võidutses norralane Andreas Bakkerud (Ford Fiesta; Olsbergs MSE), tema kaasmaalane, omal ajal WRC-sarjas Markko Märtiniga tuliseid lahinguid pidanud Petter Solberg (Citroen DS3; SDRX) on lähedal teisele järjestikusele MM-tiitlile.

Eelsõitude järel oli esikohal rootslane Johan Kristoffersson (Volkswagen Polo; Team Volkswagen Sweden), talle järgnesid Timmy Hansen (Peugeot 208; Team Peugeot-Hansen), Solberg ja Bakkerud, vahendab ERR Sport.

Esimesest poolfinaalist pääsesid edasi Kristoffersson, Solberg ja Timur Timerzjanov (Ford Fiesta; Namus OMSE), teisest poolfinaalist Bakkerud, Anton Marklund (Audi S1; EKSRX) ja Manfred Stohl (Ford Fiesta; World RX Team Austria).

Finaalis võttis Bakkerud Kristofferssoni ja Solbergi ees esikoha, see oli norralasele tänavuse hooaja esimene etapivõit, kokku on ta võitnud nüüd kolm MM-etappi.

MM-sarja üldarvestuses on 279 punktiga liider Solberg, edu Hanseniga kasvas 26-punktiliseks, mis tähendab, et Solberg vajab novembri lõpus Argentinas peetavalt hooaja viimaselt etapilt vaid viis punkti, et teist aastat järjest MM-tiitel võita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles