Varrak: pall liigub meil paremini kui eelmisel aastal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas täna käimasoleva hooaja esimese kodumängu Ühisliigas, kui Saku suurhallis võõrustatati soomlaste Loimaa Bisonsit. Tasavägises heitluses jäi peale Kalev 83:78. Ühtlasi said kalevlased Ühisliigas kahe kaotuse kõrvale esimese võidu, Loimaa jätkab kolme kaotusega.

«Väga tasavägine mäng. Saime alguses hästi minema, kuid vahetustega kadus rütm ning algas punkt-punkti mäng. Lõpus oli mäng siiski meie kontrolli all,» rääkis Kalevi peatreener Alar Varrak. Hooaja alguses on Kalevil probleeme olnud pallikaotustega ning täna suudeti olukorda parandada. Lõpuks anti pall vastastele kümnel korral. «Oleks me ka täna 20 pallikaotust teinud, siis oleksime siiamaani VTBs võiduta.»

Varrak jätkas: «Pall liigub meil paremini kui eelmisel aastal. Keegi ei pane hullu, kõik on väljamängitud kohad. Üle käe visatakse vaid siis, kui tuleb raske hetk ja pole muud teha.» Lisaks kiitis ta kalevlaste tänast rünnakubalanssi: 45 kahepunktiviset, 17 kaugviset ja 23 vabaviset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles