Neueri prohmakas kinkis Arsenalile võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

JALGPALL. Euroopa Meistrite liigas tuli raskest seisust välja kaks esimest mängu kaotanud Londoni Arsenal, alistades kodus 2:0 Müncheni Bayerni. Väravad lõid Bayerni puuriluku Manuel Neueri eksimuse ära kasutanud vahetusmees Olivier Giroud ning lõpuminutitel skoori teinud Mesut Özil.

Bayerni juhendaja Pep Guardiola kinnitas, et ta ei süüdista avapoolajal imelise tõrjega hiilanud Neuerit väravaolukorras tehtud valikute eest. «Ma pole mitte kunagi kritiseerinud mängijat selle eest, kui ta on otsuse langetanud – olgu see otsus õige või vale. Me ei kaotanud Manuel Neueri pärast. See on jalgpall ja ta võttis selles olukorras vastu sellise otsuse – ongi kõik,» kommenteeris Guardiola väravavahi tegutsemist.

Kuna aga Pireuse Olympiakos võitis võõrsil 1:0 Zagrebi Dinamot, vajab Arsenal tõenäoliselt siiski kahe nädala pärast Bayernit külastades samuti punktilisa. Õhtu väravaterohkeimas mängus tegid Leverkuseni Bayer ja AS Roma 4:4 viigi, kusjuures Leverkusen asus kiirelt 2:0 juhtima, jäi siis 2:4 kaotusseisu, ent võitles ikkagi viigi välja. Alagruppi juhib FC Barcelona, kes alistas tänu Ivan Rakitici väravatele võõrsil 2:0 Borissovi BATE.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles