Kuusmaa: võidu võtmesõnaks oli kiire rünnakule minek

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AVIS Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.
AVIS Rapla peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Margus Ansu

AVIS Rapla korvpallimeeskond alistas korvpalli Balti liigas kodus pärast kaheksa punktiga kaotatud avapoolaega kodus Panevežyse Lietkabelise 84:78, ehkki oli teisel poolajal koguni 14-punktilises kaotusseisus.

«Oli selline mõõnadega mäng, treeneri jaoks kindlasti väga raske kogemus. Aga lõpptulemusega võib muidugi rahule jääda,» sõnas Kuusmaa alaliidu pressiteate vahendusel.

«Mängisime teisel poolajal mõistlikumalt ja meeskondlikumalt. Sööt läks käima, sööt tuli vajadusel välja ja me leidsime üsna palju häid viskekohti – näiteks Indrek Kajupank kasutas neid mitu korda ära. Ka vastase maa-ala vastu lahendasime olukordi hästi,» kiitis Kuusmaa hoolealuseid

«Võtmesõnaks täna minu hinnangul oli siiski transition offense (kiire rünnakule minek – toim), tänu millele saime lihtsaid korve. Ja muidugi – tegime ka ise kaitses teisel poolajal omad muutused,» märkis Kuusmaa.

Rapla eest käis täna esmakordselt platsil Mike Myers, kes mängis 15 ja pool minutit ning viskas selle ajaga kuus punkti ja võttis kuus lauapalli. «Anname talle aega. Superüllatust ta ei teinud, aga eks me näe. Keha lubab tal rohkem, kui ta ennast täna platsil usaldas. Samas, mõned lauapallid, paar vaheltlõiget – kasu ta meeskonnale tõi,» sõnas Kuusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles