Jäähoki Eesti meistriliiga jõuab nädalavahetusel Tallinnasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jäähoki Eesti Meistriliiga jõuab eeloleval nädalavahetusel Tallinnasse. Laupäeval kell 15:15 kohtuvad Škoda jäähallis hooaja kolmandas liigamängus HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik.

Tänavu mängivad Jäähoki Eesti Meistriliigas kolm klubi - Narva PSK, Tallinna HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik. Omavahel mängitakse kuus ringi.

Kahes senipeetud kohtumises oli võidukas Narva PSK, kes juhib liigat 6 punktiga. HC Panteril ja Viru Sputnikul on punktiarve seni avamata.

Hooaja avakohtumises alistas Narva PSK kodujääl HC Panteri 2:1 (1:0, 1:1, 0:0). Narva meeskonna väravate eest hoolitses ründekolmik Kirill Iljin, Aleksandr Bogdanov ja Ilja Iljin - esimesed kaks said kirja resultatiivsuspunktid 1+1, Ilja Iljin andis kaks väravaga lõppenud söötu. Pantrite poolel vastas Artur Fedoruk Karl Virta täpsest söödust.

Teises mängus oli Narva PSK võõrsil parem Viru Sputnikust 4:2 (1:0, 2:2, 1:0). Avavärava viskas Aleksandr Saprõkin, Ilja Iljin lisas kaks tabamust ja ühe resultatiivse söödu. Aleksandr Titov sai kirja 1+1 ning Pavel Kulakov 0+2. Viru Sputniku poolel skoorisid Kirill Gavrilov ja Aleksandr Medvedjev.

Jäähoki Eesti Meistriliiga eelseisvad kohtumised:

Laupäeval, 24. oktoobril kell 15:15  HC Panter - Viru Sputnik (Škoda jäähall)

Laupäeval, 31. oktoobril kell 15:00  Narva PSK - Viru Sputnik (Narva jäähall)

Laupäeval, 14. novembril kell 15:15  HC Panter - Narva PSK (Škoda jäähall)

Laupäeval, 21. novembril kell 14:00  Viru Sputnik - HC Panter (Kohtla-Järve Spordikeskuse jäähall)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles