Nalja kui palju: ajasõidu ootamine pani vormel-1 võistkonnad totrusi tegema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel USAs Austini ringrajal peetav vormel-1 sarja etapp on sattunud loodusjõudude meelevalda, sest Eesti aja järgi laupäeva õhtul toimuma pidanud kvalifikatsiooni segasid rajuhood. Seetõttu lükati ajasõidu algust aina jupphaaval edasi, boksides ootavad võistkonnad üritasid aga igavlemise asemel olukorrale loominguliselt läheneda.

Sestap võis boksiteel kohata nii Williamsi tiimi kuueliikmelist sõudepaati, elegantse numbriga esinevat Red Bulli peotantsupaari Daniil Kvjat - Daniel Ricciardo kui ka Force India «bobikelgutajaid». Lisaks demonstreeris üks Force India mehaanik kaaslaste rõõmuks oma breiktantsuoskusi. Toro Rosso sõitjad Carlos Sainz Jr. ja Max Verstappen leidsid hetke, et teha ühispilt oma kuulsate isade Carlos Sainzi ja Jos Verstappeniga, Red Bulli boksis peeti samal ajal aga sünnipäeva. Palju elevust tekitasid ka kollased koolibussid, millega pikalt vihma käes ligunenud rajatöötajaid tagasi boksidesse transporditi.

Lõpuks tüdinesid ka korraldajad kummivenitamisest ning teatasid, et ajasõit peetakse pühapäeva hommikul kell 9 ehk Eesti aja järgi kell 16. Ilmateade lubab pühapäevaks märksa paremat ilma ning tõenäoliselt õnnestub siis ära pidada nii kvalifikatsioon kui ka võistlussõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles