Manchesteris ja Chelseas põrunud staar on siirdumas Venemaale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Veel paari aasta eest maailma üheks paremaks ründajaks peetud Kolumbia jalgpallur Radamel Falcao pole suutnud Inglismaal läbi lüüa ning 29-aastane mees võib nüüd siirduda Venemaale.

Väidetavalt on Chelsea ründaja teenetest huvitatud Peterburi Zeniidi peatreener Andre Villas-Boas. Venemaal taasliituks Falcao brasiillase Hulkiga, kellega nad omal ajal FC Portos väravarekordeid purustasid.

River Plate’i ridades lõi Falcao omal ajal nelja aastaga 45 väravat. Portos sai ta kahe aasta jooksul kirja koguni 72 tabamust. Sama hooga jätkas mees ka Madridi Atleticos, kus lõi kahe aasta jooksul 91 mänguga 70 väravat. Seejärel siirdus ründaja Monacosse, kus alustas küll hästi, kuid sai vigastada.

Hooaja 2014/2015 veetis Falcao Manchester Unitedis ning lõi 29 mänguga vaid neli väravat. Tänavu on mees Chelseas suutnud skoorida vaid korra.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles