Rio olümpialt häid kohti sihtivad sportlased said toetust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Gussev (vasakult), Magnus Kirt, Helery Hälvin, Epp Mäe, Janek Õiglane, Tanel Laanmäe ja Lauri Sild.
Andrei Gussev (vasakult), Magnus Kirt, Helery Hälvin, Epp Mäe, Janek Õiglane, Tanel Laanmäe ja Lauri Sild. Foto: Tradehouse Ilukaubamaja

Rio de Janeiros peetavate olümpiamängude alguseni on jäänud juba vähem kui aasta ja endale OM-pileti taganud sportlased valmistuvad hoogsalt nelja aasta tähtsaimaks jõuprooviks. Eile said kokku mitmed olümpiapileti lunastanud sportlased, kui nende vahel jagati ära Tradehouse Ilukaubamaja välja pandud 20 000 euro suurune stipendiumifond.

Alla 26-aastastele atleetidele mõeldud stipendiumifondist soovis sel korral toetust saada sada sportlast, kelle seast valiti esmalt välja kaheksa. Lõpuks lisandus neile veel ka ajakirjanike lemmik.

Seejuures on toetuse saanute seas koguni viis sportlast, kellel on juba käes pääse järgmise aasta Rio mängudele. OM-pileti taganud purjetajad Karl-Martin Rammo ja Ingrid Puusta pälvisid mõlemad 3000 eurot, seejuures osutus Puusta just ajakirjanike valituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles