Riis: Schleckid valetasid mulle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Schleck (vasakul) ja tema vend Fränk (paremal) sõidavad koos Bjarne Riisiga Tour de France'i paraadil.
Andy Schleck (vasakul) ja tema vend Fränk (paremal) sõidavad koos Bjarne Riisiga Tour de France'i paraadil. Foto: SCANPIX

Saxo Banki jalgrattameeskonna boss Bjarne Riisi sõnul valetasid Andy ja Fränk Schleck talle tiimi vahetamise kohta. Riisi sõnul kuulis ta vendade Schleckide võimalikust lahkumisest juba kevadel.

«Küsisin seda Schleckidelt, kuid nad eitasid uudist,» meenutas Riis. «Olen pettunud. Ma ei saa neil keelata teistega rääkimist, kuid nad valetasid mulle. Loomulikult kahtlustasin seda, aga see kõik oli nii uus. Peaksime üksteist usaldama, sest see on osa meie väärtustest.»

Tuleb välja, et ilmselt loodavasse Luksemburgi tiimi siirduv temposõidu neljakordne maailmameister Fabian Cancellara kaalus Saxo Bankist lahkumist juba eelmise aasta detsembris.

Toona projektiga seotud olnud endine Astana mänedžer Marc Biver kinnitas, et rääkis sellest Cancellaraga mullu detsembris ja tänavu jaanuaris. «Kahju, et mitmed toredad aastad niimoodi lõppesid,» nentis Riis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles